Page 1 of 1

*** ISSUES WITH EMAILS ******

Posted: Wed Nov 02, 2016 10:51 am
by dkightley
Today I have discovered that there have been issues with emails with the Talking T Gauge forum for approximately a month.

This has affected possibly all types of emails....notification of new users, confirmation of account activation, and notification of messages, posts, etc.

If you have expected any of the above emails and haven't received them, please accept my apologies. I am currently investigating the issue....although I am currently experiencing a series of fake "Undelivered message" notifications which may indicate some form of spam attack.

Re: *** ISSUES WITH EMAILS ******

Posted: Wed Nov 02, 2016 2:37 pm
by dkightley
UPDATE ........

I think I have resolved the issue.....which was caused when I had to recover from a Windows 10 crash about 3 - 4 weeks ago. In the process of rebuilding my email account setups, I must have changed the password for the admin account in the mail server for the website.

Emails now send correctly for registration and activation of new users, and for PM notifications.

Apologies again to anyone who has been affected by this issue......

I still need to verify that emails are being correctly generated from the Talking T Gauge shop system.

Re: *** ISSUES WITH EMAILS ******

Posted: Thu Nov 03, 2016 5:29 pm
by dkightley
I still need to verify that emails are being correctly generated from the Talking T Gauge shop system.
And emails are now flowing as expected.

Looks as if the issue can now be closed.....for the time being. :roll: